Lyerje profesionale te ambjenteve tuaja

Gjithcka eshte e bukur dhe plot jete nese ne te ka ngjyra. Ngjyrat kane fuqine dhe potencialin per t’u bere elemente te rendesishem per te krijuar nje ambient miqesor dhe te rehatshem.Per kete ju vijme ne ndihme ne!

Shumellojshmeri

Kompania “United Colors” tashme vjen ne tregun shqiptar me nje game te gjere produktesh për lyerjen e çdo ambjenti dhe fasade.

Profesionalizem

Stafi yne eshte gjithmone prane jush duke iu rekomanduar produktin me te pershtashem per lyerje si dhe keshilluar mbi menyren e perdorimit te tij.

Cilesi

Ajo cka e diferencon sot “United Colors” eshte cilesia e produkteve qe ajo ofron tek klientet, duke siguruar ne kete menyre nje lyerje perfekte te çdo ambjenti.

Cfare ofrojme per ju

Bojra ekologjike dhe muri nga markat me prestigjoze, teper cilesore te cilat nuk demtojne mjedisin.

Bojra per kujdesin ndaj metaleve dhe ndaj drureve te nje cilesie te larte dhe teper rezistente ndaj agjenteve atmosferike.

Bojera speciale dhe tretesa, dulux dhe hammerite per mbrojtje maksimale te ambjenteve te jashtme dhe te brendshme .

Sepse ne vleresojme besimin tuaj

Ju ofrojme bojra per ambiente te ndryshme te nje cilesie te larte, larmine e markave nga me prestigjozet ne tregjet kombetare dhe nderkombetare si dhe nje sherbim korrekt dhe te specializuar!

Ju mirepresim…