United Colors Shpk eshte nje firme tregtare qe operon ne tregun shqiptar prej vitit 1998, e njohur per perfaqesimin si dhe distribucionin e brandeve dhe markave me te njohura te tregjeve amerikane dhe europiane.

Misioni yne eshte te jemi me prane konsumatorit me nje zgjidhje konkrete, nepermjet sherbimit qe ofrojme si dhe me nje game te gjere te produkteve, cilesia e te cilave eshte vleresuar boterisht.

Vizioni yne eshte te shtrihemi ne te gjithe tregun shqiptar, te rrisim numrin e pikave tona dhe te rrisim bashkepunimin edhe me kompani te tjera per te sjelle gjithmone produkte te reja ne tregun tone.

Per nje ambjent me ngjyra pafund...